Informatie aanvragen
Naam
E-mail
Telefoon
Bericht
AGRI-COM > Fruitteelt > verzorgingsmachine MERLIN

MERLIN verzorgingsmachine

MERLIN verzorgingsmachine met Ultra-taster stuursysteem

MERLIN verzorgingsmachine

  • Merlin verzorgingsmachine
  • Merlin in "hoge"stand
  • Merlin in "lage"stand
Merlin verzorgingsmachine Merlin in "hoge"stand Merlin in "lage"stand

MERLIN verzorgingsmachine

Deze verzorgingsmachine is in te zetten bij het snoeien, dunnen en aanbinden van de bomen. 
Tot dusver werden al onze machines ingezet voor het werken op hoogte, maar bij de Merlin hebben we een bredere insteek gemaakt. Met deze machine moet ook het werk lager bij de grond rijdend gedaan kunnen worden. Wij zijn van mening dat wanneer men een continue snelheid heeft en de machine automatisch stuurt zij een hogere prestatie kunnen halen.
De machine heeft een plateauhoogte variabel van 30cm tot 150 cm. De breedte van het plateau is traploos variabel van 160cm tot 240cm. Deze variabelen zijn semi-automatisch verstelbaar. De lengte van het plateau is 2 meter.
De machine rijdt dus volledig op zijn batterijen. Uit de testfase kwam naar voren dat 2 á 3 dagen zonder laden geen probleem is.
De klant kan nog kiezen voor of gel-batterijen of Li-ion batterijen.
De machine heeft een laag eigen gewicht en rijdt op 3 brede en hoge banden. Dit zorgt er dus voor dat men zelfs onder zeer natte omstandigheden gewoon kan rijden zonder sporen achter te laten.  Het frame is, zoals u van ons gewend bent, volledig volbadverzinkt .
De snelheid is regelbaar van 50 tot 5500 meter per uur  en ook al gaat de machine erg langzaam en komt hij molshopen of andere ongelijkheden tegen , de Merlin houdt deze snelheid continue vast.
Daarnaast zorgt de schakelbak voor een ideaal toerental van de elektromotor waardoor deze een optimaal (laag) stroomverbruik heeft.


Het Solardak is een optie!
U ziet op de video dat de Merlin is uitgevoerd met een Solar-dak, dit is dus een optie voor op de machine en behoort niet tot de standaard uitvoering. Het Solar-dak zorgt er voor dat de Merlin energie-neutraal is wat betekent dat het batterijpakket niet thuis opgeladen hoeft te worden.