Informatie aanvragen
Naam
E-mail
Telefoon
Bericht
AGRI-COM > Fruitteelt > Werkplatform Orion

Werkplatform Orion

  • Bedieningspaneel Orion, duidelijk en overzichtelijk
  • Werkhoogte van 100 tot 300 cm
  • 4 banden voorzijde en 4 banden achterzijde allen aangedreven
Bedieningspaneel Orion, duidelijk en overzichtelijk Werkhoogte van 100 tot 300 cm 4 banden voorzijde en 4 banden achterzijde allen aangedreven

Orion

De Orion is een zeer complete machine die uitgevoerd is met een 4 cilinder Kubota dieselmotor. Met de 4 banden aan de voorzijde en de 4 banden aan de achterzijde kan er onder bijna alle omstandigheden mee gewerkt worden. Tussen alle sets van banden zitten schrapers gemonteerd, zodat deze niet vol komen te zitten met modder. De 8 banden worden allen aangedreven en kunnen, indien nodig, elektrisch gespert worden. Het ultra-taster stuursysteem in combinatie met een kruipsnelheid en een start-stop knop op de voor-en achterzijde verzekert u van een zo hoog mogelijke werkprestatie.

De Orion is standaard uitgevoerd met een schaarconstructie die het werkplateau kan brengen van 100-300 cm, en de loopplateaus zijn hydraulisch uitschuifbaar. Openklapbare voor-en achterbeugels en opstaptreden maakt de Orion zeer gebruiksvriendelijk. Naast de appel en peren aanplanten wordt de Orion ook steeds vaker ingezet in de kersenboomgaard om de netten en folies te kunnen openen en sluiten.

Hoogwerker Orion

Orion Hoogwerker, dichtmaken hagelnetten